fredag den 13. januar 2012

Fem sekunders uopmærksomhed...


Og med en saks i nærheden og det her er hvad der sker...




Når pyt det kunne være gået meget være, det her kan jeg da pille op. Godt det ikke var ham selv han klippede i....
Varme tanker fra Gry

Endnu et projekt færdig eller hjælp søges!!!!

Jeg finder hele tiden små ufærdige projekter rundt omkring i gemmerne, som slet ikke er kommet på to-do-listen. Men de er lige til at overskue og derfor passer de også fortrineligt som overspringshandling, frem for oprydning og rengøring. Jeg har en kær gammel veninde der venter sit første barn til juni og jeg er i fuld sving med at lave en kurv med alt muligt hjemmegjort. Her er den sidst ankomne i kurven, resten må i vente med at se, der skulle jo gerne være lidt suprise til den dejlige mor.



Da den var gjort færdig gik jeg faktisk igang med oprydningen. Meeeeeeen jeg faldt lige over nogle lapper og dem kunne jeg da lige lege lidt med.



Fire stk, ved godt der kun er tre på billede, men det er fordi jeg er påbegyndt den fjerde.



Nu er problemet så bare at jeg faktisk ikke ved hvad jeg skal lave. Tænker måske pudebetræk eller grydelap eller noget helt andet. Og det er så her du kommer ind i billede, hjælp søges til gode ideer. Varme tanker fra Gry

onsdag den 11. januar 2012

Kunne ikke lade være eller et lille bitte sidespring....

Ved godt jeg havde lovet at gøre mine ufærdige projekter færdig, meeeen jeg kom altså lige til at lave et lille bitte sidespring.... Ea var super aktiv i søndag og fandt en masse ting i køkkenskabene der bare stod og stod uden at blive brugt bla. en masse babymos. Birk ville heller hoppe i havnen end at spise den slags skidt. Lige inden det bare røg ud i til containerpladsen fik jeg lige en ide.



Den første forvandling er til endebragt...







Mon ikke jeg kunne finde noget at putte i alle de fine glas. Om ikke andet er de rigtig fine som indpakning til en lille værtindegave f. eks. med saltmandler eller en omfang hjemmegjort vanilliesukker. Eller måske lidt saltskrup. Ville måske ha været en rigtig god ide hvis jeg var kommet på det før jul, når pyt der kommer jo nok andet det kan bruges til. Varme tanker fra Gry